Yrittäjän sosiaaliturva ja yritysmuodot, verkkoluento

Suomen yrittäjät, työmarkkina-asioiden päällikkö Harri Hellstén & Keski-Suomen uusyrityskeskus ry, tj Sakari Oikarinen pitävät verkkoluennon yrittäjän sosiaaliturvasta ja yritysmuodoista keskiviikkona 16.5.2018 klo 13 - 15. Luento on tulkattu viittomakielelle ja se on katsottavissa Youtube - kanavalta Yritystä!- projekti. Verkkoluento tallennetaan ja se on mahdollista katsoa jälkikäteen Yritystä!- projektin Youtube - kanavalta.

Luennon aikana voit lähettää kysymyksiä chattiin tai etukäteen sinikka.winqvist@invalidiliitto.fi tai ulla.sivunen@kuurojenliitto.fi 


Yhdenvertaisena työelämässä! - seminaari- ja messutapahtuma

Yritystä!-hankkeen vuoden päätapahtumana on yhteistyössä toteutettava "Yhdenvertaisena työelämässä" - tapahtuma, joka järjestetään Helsingin Messukeskuksen kokoustamossa maanantaina 28.5.2018 klo 10-16. Seminaarin avaa sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila. Messuilla esittäytyy eri tavoin itsensä työllistäviä vammaisia tai osatyökykyisiä henkilöitä sekä yrityksiä, jotka ovat esimerkillisesti huomioineet yhdenvertaisuuden omissa rekrytoinneissaan. Lisätietoja tapahtumasta: https://www.invalidiliitto.fi/ajankohtaista/yhdenvertaisena-tyoelamassa-seminaari-ja-messutapahtuma 

Lisätietoja: Sinikka Winqvist, puh. 0447650633 tai sinikka.winqvist@invalidiliitto.fi 


Yrittäjien miniloma

Hae mukaan vammaisille yrittäjille suunnatulle MTLH:n (Maaseudun terveys- ja lomahuolto ry) ja Invalidiliitto ry:n yhteistyössä toteuttamalle minilomalle. Loma järjestetään kaksijaksoisena, 1.jakso 1.-4.6.2018 (pe-ma) ja 2.jakso 9.-11.11.2018 (pe-su) ja lomapaikkana on Sport & Spa Hotel Vesileppis. Hakuaika on päättynyt.

Lisätietoja: Sinikka Winqvist, puh. 0447650633 tai sinikka.winqvist@invalidiliitto.fi


Yritystä!-seminaarin materiaalit

Yritystä!-seminaari järjestettiin 17.5.2017 Valkeassa talossa Kuurojen Liitossa. Aamupäivän osiot on nauhoitettu ja ne löytyvät materiaaleineen hankkeen Youtube-kanavalta "Yritystä! Projekti" -nimellä. Sivuilta löytyy "Yritystä!-seminaari 17.5.2017, alkuosa" - videosta aamupäivän tervetulo-toivotukset, yrittäjien esittely ja TEMin erityisasiantuntija Patrik Töttermanin esitys "yrittäjien selvitystyön tuloksia ja jatkosuunnitelmia". Lisäksi toinen video, jossa on kokonaisuudessaan paneelikeskustelu "Yritystä!-seminaari 17.5.2017 paneelikeskustelu", joka käsittelee vammaisten henkilöiden yrittäjyyttä. Videot ovat vapaasti katsottavissa.

Linkki materiaaleihin: https://www.youtube.com/channel/UCvlp0uWvgp03--f95p54c4w/videos